MiRIET
SVIJET RUČNOG RADA

O NAMA

MiRiet dizajnira i izrađuje namještaj i pribor za stambene, komercijalne i ugostiteljske projekte širom svijeta. Naše kolekcije dizajna i naše proizvodne mogućnosti dokazani su resursi za profesionalce u trgovini, uključujući dizajnere interijera i dekoratore, arhitekte, stručnjake, stiliste i programere.MiRiet pruža potpuno integrisanu podršku i kontrolu svakog projekta bez obzira na veličinu. Od pojedinog artikla do kompletnog hotelskog kompleta, zahvalni smo za Vaš upit.

NAŠ KONCEPT

Radeći s vašim idejama, skicama, slikama ili crtežima naši dizajneri i naša opsežna arhiva omogućuju nam da pružimo brze prijedloge i mogućnosti kako bismo zadovoljili vaš dizajn.
MiRiet razumije važnu uloge naših proizvoda u postizanju željene estetike.

OBLIKOVANJE

Brza, interna izrada prototipa i uzoraka pomaže u konačnom odabiru. Specifikacije za svaku stavku određuju se u skladu sa zahtjevima našeg klijenta “Prikladno za svrhu” i “Garancija”. Potvrda međunarodnih standarda dostupna je po potrebi.

CJENOVNIK

Radimo na budžetu našeg klijenta i nudimo konkurentno određivanja cijena zavisno o krajnjim specifikacijama, količinama, rokovima isporuke, zahtjevima isporuke itd.

PROIZVODNJA

MiRiet posjeduje i upravlja već etabliranim proizvodnim pogonima u Bosni i Hercegovini. Kvalitetan, ručno izrađen namještaj od strane predane radne snage iskusnih majstora i žena koji koriste materijale iz cijelog svijeta. Vještački kvalitetan rattan , aluminij i tkanine oblikovani su u namještaj svjetske klase.

ISPORUKA

U mogućnosti smo dostaviti naša proizvode kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu. Jedan stolac ili kompletno odmaralište. Morskim, vazdušnim, željezničkim, teretnim i dostavnim vozilima osiguravamo pravovremenu isporuku koja se može pratiti.

MONTAŽA

Naše cijene mogu uključivati otpakiranje, postavljanje namještaja i uklanjanje starog namještaja i ambalaže izvan vašeg prostora ili mjesta. Svi radnici imaju odgovarajuću akreditaciju i osiguranje.

SERVIS

MiRiet pruža uslugu, savjete i podršku na licu mjesta. Dostupne su štampana upustva na licu mjesta za osoblje za održavanje. Ugostiteljskim objektima nudimo u uslugu servisa 24/7/365 na teritoriji Bosne i Hercegovine i Hrvatske.