prozori I VRATA

NAŠI PROZORI

Šta očekujete od naših prozora?

Svjetlost prije svega, jer je svjetlo bitno za ljudski opstanak, čini nas sretnim i povećava naš osjećaj ugodnosti. Zato je dobro osvjetljenje bitan aspekt životnog prostora. Mi Vam nudimo izradu prozora sa većim svjetlijim otvorima ispunjenim savremenim dvostrukim, trostrukim ili posebnim funkcionalnim staklima koji optimiziraju iskorištenje sunčeve energije i smanjuju troškove grijanja i hlađenja.

Štednju energije će omogućiti nova generacija aluminijskih i PVC profila koji ispunjavaju sve zahtjeve koji se postavljaju pred današnje prozore. Tri aspekta su bitna za toplinsku izolaciju prozora:

  • Kvalitet izolacije samoga profila
  • Kvalitet stakla vašeg prozora i
  • Stručna montaža prozora

U kombinaciji sa odgovarajućim ostakljenjem i brtvama možemo osigurati zvučnu izolaciju i do 48dB.

Nova tehnologija brtvljenja zadržava prašinu i kišu van Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Kvalitet profila omogućava lako održavanje i čišćenje.

Sigurnost je jedan od bitnih faktora današnjice. Mi na Vaš zahtjev isporučujemo i ugrađujemo posebno dizajnirane prozorske profile sa ugrađenim protivprovalnim okovima i staklima kao i dodatnim mjerama sigurnosti.

Boju prozora Vi birate. Osim oblika i veličine, veliku ulogu za prepoznatljiv karakter prozora čine boja i dojam samog materijala. Nudimo Vam širok spektar mogućnosti oblikovanja Vaše prozora kojeg možete prilagoditi Vašoj novoj ili postojećoj fasadi. Od boja možete birati vječnu bijelu koja uvijek zadržava svoju glatku i sjajnu površinu koja se lako čisti, jednobojne laminatne folije koje uvode sve boje u igru i koje su zahvaljujući svojim reflektivnim svojstvima otpornije na zagrijavanja. Drvodekorom sa teksturom i izgledom drveta također moete oplemeniti svoj prozor.

Aluminijski ili PVC prozor je oduvijek bilo pitanje. Aluminijum je otporan na vremenske uslove i zadržava svoju vrijednost. Uz eleganciju, nudi široku mogućnost oblikovanja i boja kao i visoku stabilnost. S druge strane, PVC prozori su sinonimi za visoke vrijednosti toplotne i zvučne izolacije. Kod nas možete dobiti obje opcije, Aluminijum i PVC kao zasebne sisteme ili oba materijala u jednom inovativnom sistemu. AluClip s aluminijskom oblogom Vam daje najbolje od oba svijeta, elegantni aluminijski dizajn u neograničenom rasponu boja sa optimalnim izolacijskim vrijednostima modernog PVC sistema profila.

Šta na kraju dobijete?

Impresivna ušteda energetski troškova kao rezultat vrhunske toplotne izolacije

Poboljšan kvalitet života i osjećaj ugodnosti zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji

Više sigurnosti zahvaljujući integrisanim protivprovalnim sistemima

Lagano i jednostavno održavanje

Najkvalitetniju ugradnju koja garantuje jednostavnos rada i pouzdanu funkcionalnost