ograde

NAŠE OGRADE

U kratkom periodu firma BQP je ostvarila široki proizvodni asortiman ograda što je prepoznato od strane tržišta. Danas, stručan rukovodeći i tehnički tim ffirme, kvalificirana radna snaga, moderna tehnologija, stalni razvoj i dizajn novih proizvoda, te posebno mogućnost izrade proizvoda po želji naručioca omogućuju stvaranje kvalitetnih proizvoda u dogovorenim terminima. Za proizvodnju ograda koristimo najkvalitetnije aluminijske profile, aluminijske panele, rattan pletivo visokog kvaliteta i inox visokog kvaliteta.
 
U ponudu imamo mnogo standardnih dizajna za izbor ili ako želite dodati neki ‘lični dizajn’ svom projektu, jednostavno nam pokažite skicu ili nam dajte temu, a mi ćemo vam pomoći da ‘svoju’ ideju oživite.
 
Maksimalna površina aluminijskog panela koju možemo isporučiti je 3000 x 1500mm, debljine 3mm.
 
Ograde od ratana su ručno pletene, jednostrano ili dvostrano na aluminijskom okviru 35x35mm. Dimezije ograde od ratana na upit.     
 
To su smo neki od razloga zbog kojih ćete biti sigurno zadovoljni prilikom poslovanja s našom firmom. S posebnim naglaskom na komunikaciju, savjete, kvalitetu proizvoda i usluge, nastojimo udovoljiti potrebama svakog kupca i osigurati brzu i efikasnu isporuku narudžbi kao i montažu koja se po potrebi može dogovoriti.
 
interior